Affiliate

“Affiliate marketing og marketplaces er især spændende for dig, som gerne vil have mere trafik og opdage nye målgrupper til annoncering.”

Affiliate

Med affiliate marketing og markedsføring på marketplaces kan vi hos Growbix hjælpe dit brand med at komme ud over stepperne og reducere risiko ved at have mange forskellige salgskanaler i flere lande. Hos Growbix har vi flere affilliate og marketplace samarbejdspartnere, hvis målgrupper er købsfokuserede

Key Points & muligheder

Affiliate marketing og marketplaces er især spændende for dig, som gerne vil have mere trafik og opdage nye målgrupper til annoncering. Flere marketplaces og affiliate netværk kører med en Pay-Per-Sale (PPS) prismodel, hvor du udelukkende betaler for det salg du får igennem deres partnere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix arbejder vi datadrevet med affiliate marketing og marketplaces. Det vil sige vi har en stor mængde data på brugerne hos de affiliate sider og marketplaces vi samarbejder med. På den måde kan vi få dig på de sider, hvor brugerne matcher din konverterende målgruppe og skabe effektiv salgsmaskine for din virksomhed.

Få en uforpligtende potentialevurdering af hvordan i kunne performe med affiliate