fbpx

Email Marketing

E-MAIL MARKETING

E-mail markedsføring er fortsat den kanal, der har den højeste konverteringsrate, sammenlignet med Google og Facebook. Med e-mail markedsføring kan du både skabe nye kunder og holde på eksisterende kunder, da man kan sende mails til kunder, som allerede har handlet hos en før. Vi anbefaler derfor altid vores kunder kontinuerligt at bygge på deres nyhedsbrevsliste.

Indsamling af e-mails

For at øge omsætningen med e-mail markedsføring kræver det at du kontinuerligt udvider din nyhedsbrevsliste. Du kan indsamle e-mails med PPC værktøjer som Facebook, Instagram og Google. Ud fra vores erfaring kan du indsamle leads helt ned til 1-2 kroner. Værktøjer som Sleeknote og Mailchimp er også en udmærket måde at indsamle e-mails direkte på din hjemmeside.

Automatiske flows

Vi anbefaler altid vores kunder at lave automatiske flows til deres nyhedsbrevslister. Med automatiske flows kan du reelt tjene penge uden at løfte en finger. Et flow er to eller flere e-mails, som automatisk sendes ud til en kunde, efter de har foretaget en bestemt handling, såsom at tilføje en vare til kurven eller trykket på en specifik knap på ens hjemmeside.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi analysere din virksomheds performance med e-mail markedsføring og sammen udarbejder vi en skræddersyet strategi, der skal sikre dig et tilfredsstillende afkast. Vi eksekverer strategien og opsætter e-mail indsamling og automatiske flows, så du kan øge omsætningen og kundekartoteket uden at røre en finger. Udover at skaffe nye kunder med e-mail markedsføring er vores primære mål at øge værdien hos dine eksisterende kunder. Growbix fakturerer kun for den værdi som vi skaber for dig. Det vil sige at tjener du ikke penge på den markedsføring vi laver for dig – skal du intet betale.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende potentiale vurdering af e-mail markedsføring for din virksomhed.