fbpx

Facebook & Instagram Annoncering

FACEBOOK & INSTAGRAM

Markedsføring på sociale medier er relevant for handelsvirksomheder, såvel som servicevirksomheder. Danskere bruger i gennemsnittet over 3 timer om dagen på sociale medier, hvilket gør det til en af de vigtigste og mest effektive kanaler at markedsføre sine varer eller ydelser på. Facebook annoncering kan bruges til direkte salg, men også i samarbejde med andre kanaler som email markedsføring. Såfremt man har målgrupper, tracking og annonceformaterne i orden, så kan man skabe et enormt afkast med markedsføring på Facebook og Instagram.

Direkte salg

Som en webshop kan man afsætte sine varer ved hjælp af strategier som eksempelvis push markedsføring, hvis man skal ud til nye kunder. Især retargeting og dynamisk retargeting, der kun skal opsættes en enkelt gang, annoncerer automatisk mod kunder der tidligere har besøgt et produkt eller lagt i kurven. Med retargeting på Facebook og Instagram har vi set afkast på op til 5.000% af annoncekroner.

Lead generering

Er du B2B virksomhed eller B2C virksomhed, kan du med fordel bruge lead generering på Facebook og instagram til at indsamle e-mails fra potentielle kunder. Dette er rigtigt relevant, hvis du vil have det meste ud af dine eksisterende kunder eller hvis dine kunder kræver en længere rejse før de foretager et køb. De e-mails du indsamler kan du bruge til e-mail markedsføring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi analysere din virksomheds potentiale på Facebook og Instagram, og sammen kan vi lægge en strategi for hvordan vi skaber mest værdi for dig med annoncering på disse kanaler. Vi eksekverer strategien for dig og handler proaktivt på resultaterne. Vi tjener dig penge ud fra din tabte trafik med retargeting og indsamler leads der senere vil blive til vedvarende kunder. Growbix fakturerer kun for den værdi vi skaber for dig. Det vil sige at tjener du ikke penge på den markedsføring vi laver for dig – skal du intet betale.

Vil du vide mere?

Få et uforpligtende potentialevurdering på Facebook markedsføring.