fbpx

Google Annoncering

GOOGLE ANNONCERING

Google Ads er et fantastisk annonceværktøj til at øge din omsætning og annonce afkast. Man betaler hver gang der klikkes på annonce, det er derfor vigtigt at holde det relevant, ellers kan det blive rigtig dyrt. Google Ads er effektivt for at nå ud til nye og eksisterende kunder. Search og shopping annoncer bliver vist efter forbrugerens søgetermer, så konverteringraten kan blive høj, da forbrugeren kun får vist indhold der er relevant. Du kan drage fordel af Google Ads, både som B2C eller B2B virksomhed.

Google ads muligheder

Med Google Ads kan du øge dit salg, indsamle e-mails, få app downloads og øge mængden af kunder som kontakter dig.

Google Ads kan skabe direkte afkast, men pengene kan også tjenes hjem ved andre kanaler, som ekempeltvis e-mail markedsføring.

Dynamisk remarketing & shopping

Har du en webshop hvor minimum halvdelen af din omsætning ikke kommer fra Google shopping og dynamisk remarketing, mister du rigtig mange penge på uudnyttet potentiale. Ved Google shopping annoncer viser du kunden et relevant produkt baseret på søgetermet. Med dynamisk remarketing, rammer du kunden med en annonce som har et produkt kunden har besøgt før.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi analysere din virksomheds potentiale på Google og sammen lægger vi en strategi for hvordan vi skaber mest værdi for dig med annoncering. Vi eksekverer strategien for dig og handler proaktivt på resultaterne. Vi tjener dig penge ud fra din tabte trafik med retargeting og indsamler leads der senere vil blive til vedvarende kunder.  Growbix fakturerer kun for den værdi vi skaber for dig. Det vil sige at tjener du ikke penge på den markedsføring vi laver for dig – skal du intet betale.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende potentialevurdering på dune muligheder med Google ads