fbpx

Growth Hacking

GROWTH HACKING

Growth hacking handler om at skabe eksplosiv vækst i omsætningen og besøgstal, ved at arbejde med de små parametre. På denne måde kan du få så høj som mulig afkast for pengene og den investeret tid. Ved hjælp af nytænkning, fokus på målgruppe og teknologiske muligheder inden for markedsføring kan du skabe enorm vækst i din virksomhed.

Forstå din kunde

Inden for growth hacking er det essentielt at have fuld forståelse for din kundes behov og interesser. Derfor er det vigtigt du arbejder datadrevet og handler proaktivt på dine resultater. Derfor bør du gøre brug af statistikker fra både Google Analytics, Facebook Attribution og gerne flere.

Brug flere markedsføringskanaler

At køre Google Ads udelukkende er ikke nok til Growth Hacking. Ofte skal man gøre brug af flere af de klassiske markedsføringskanaler, men også de nye, mindre brugte og utraditionelle kanaler. Med Growth Hacking kan du virkelig kan få et forspring hos dine konkurrenter.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi hjælpe dig med at lave dybe analyser og statistik for dine vigtigste målgrupper. Hos Growbix har vi eksperter indenfor flere områder af digital markedsføring, derfor kan vi udarbejde effektive og kreative markedsføringstiltag baseret på den data vi har indsamlet omkring din målgruppe. Vi er overbevist om at vi kan skabe vækst på både omsætning og besøgstal, hvilket er derfor vi kun fakturerer for performance. Det vil sige at tjener du ikke penge med vores hjælp, så betaler du ikke heller ingen penge.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende potentiale vurdering af hvordan Growbix kan hjælpe din virksomhed.