Teamet bag Growbix

Vores mission er at skabe digitale vindere.
Det gør vi ved at udarbejde alle de digitale forudsætninger der skal til, for at slå konkurrenterne.

Growbix er et datadrevet og kreativt vækstbureau, som tager din virksomhed til næste niveau. Vi øger din omsætning ved at forbinde markedsføring, webudvikling og design. 

Vores mission er at skabe digitale vindere. Vi gør det ved at udarbejde alle digitale forudsætninger der skal til, for at slå konkurrenterne. Vi gør det ved at udarbejde datadrevet digital markedsføring, med fokus på kanalerne Facebook, E-mail, Google og Influencer Marketing. Her kommunikerer vi det rigtige budskab, til den rigtige målgruppe, på det rigtige tidspunkt.

Vi understøtter vores markedsføringstiltag med konverteringsoptimeret webudvikling, hvor fokus er på brugeroplevelsens. På den måde sikrer vi at jeres kunder får den bedst mulige oplevelse, når de besøger jeres digitale kanaler.

Vi gør meget brug af  visuel kommunikation i form af video, foto og grafisk design. I et sammenspil af dette, får vi fortalt dit brands historie og værdier.

Vi kombinerer markedsføringstiltag, hjemmeside-, grafik- og medieudvikling, med vores analytiske tilgang til data. I en kombination af ovenstående, kan vi kortlægge en nøjagtig kunderejse for din virksomheds målgrupper, som vi kan handle og eksekvere på i form af markedsføringen og webudvikling, så vi kan øge din virksomheds omsætning og føre jer til det næste niveau!

bundlinje

Bundlinjen

Vi arbejder altid med fokus på bundlinjen, i vores markedsførings-tiltag og sørger for at du får et tilfredstillende afkast på din annoncering, som lægger grundlaget for vækst.

kreativitet

Kreativitet

Vi understøtter vores dataanalyse med en kreativ tilgang til vores arbejde og problemløsning. På den måde hjælper vi dig, med at differentiere dig fra konkurrenter.

data

Data

Data er det vi vægter højst i vores arbejde, da det er grundstenen for at kunne skabe positive resultater. Vi sørger derfor altid for at implementere korrekt sporing på vores kunders digitale kanaler.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi forbinder kanalerne

Vi forbinder markedsføring på tværs af kanaler, således at det følger brugerens kunderejse fra start til slut. 

resultaterne taler for sig selv

Vi er et performance drevet bureau, som elsker at vækste sammen med kunderne og derfor tager vi alle størrelser af kunder ind, såfremt vi tror på deres koncept og produkt.

Grundig afrapportering

Vi er transparante i vores arbejde, da vi altid har vores kunder i fokus. Vores kunder har derfor altid adgang til at se vores arbejde og resultater.

VI skaber dine tanker

Vi kan realisere dit brands udtryk og værdier, gennem vores design og markedsføring. 

Din drøm er vores mission

Vores mission er at skabe fremtidens vindere. Det gør vi ved at udarbejde alle de digitale forudsætninger der skal til, for at din virksomhed kan blive en succes, ved hjælp af konverteringsfokuseret markedsføring, webudvikling og branding.

Teamet bag Growbix

Fazel Ahmad Majed

CEO & marketing specialist

Chastine Gaardsdal Jensen

Partner & Creative Director

Sebastian Frederiksen

Head of Web

Aleksander Dokkedal

Paid ads specialist

Emilie Isidor Mikkelsen

E-mail marketing konsulent

Sofie Lorenzen Enøe

E-mail marketing assistent

Tomáš Šoltés

UX/UI Designer

Petar B. Todorov

Frontend developer

Er det dig?

Vi leder hele tiden efter den næste stjerne hos Growbix. Se hvilke ledige stilliger vi har ved at klikke herunder.

Er det dig?

Vi leder hele tiden efter den næste stjerne hos Growbix. Se hvilke ledige stilliger vi har ved at klikke herunder.

Teknologier vi arbejder med og er eksperter i

Vi har gennem tiden og arbejdet på vores kunder indsamlet og opnået en masse viden på, hvordan du kan sælge mere gennem digital markedsføring.

Lad os tage en snak om dit projekt

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå sit fulde potentiale.