Amazon

“Amazons søgemaskine er baseret på en søgealgoritme, der er betydeligt anderledes en Googles, fordi den er performance drevet. Det er derfor vigtigt at have styr på at man har korrekt produktstruktur og at man har tildele de rigtige søgetermer.”

Amazon

Amazon markedsføring er en af de essentielle elementer, hvis man bruger Amazon som salgskanal for sine produkter. Kanalen er kompleks og kræver derfor den rette kompetence og ekspertise for at få succes med salget. De to vigtigste elementer ved Amazon som salgskanal er Amazons søgemaskine og annonceværktøj. Disse to elementer spiller en vigtig rolle og er kritiske for din succes på Amazon. Elementerne skal der gerne være styr på allerede ved launching af produkter på Amazon, da resultatet vil påvirke dit salg i starten, men det er også vigtigt senere i forløbet, uanset om man arbejder med FBA eller private label.

Amazons søgemaskine

Amazons søgemaskine er baseret på en søgealgoritme, der er betydeligt anderledes en Googles, fordi den er performance drevet. Det er derfor vigtigt at have styr på at man har korrekt produktstruktur og at man har tildele de rigtige søgetermer, fordi der er en stor mængde af relevante parametre, som indgår i algoritmen. Hos Growbix kan vi øge dit salg på Amazon med at optimere din søgeperformance.

Amazon PPC

Amazons annoncesystem er søgeordsbaseret og fungerer ved at man byder på et søgeord ligesom Google Search Ads. Byder du højt nok bliver dit produkt vist ved specifikke søgninger. Klikprisen og konverteringsraten på Amazon er dog betydeligt højere end Google, da konkurrencen er lavere. Derfor bør du starte med annoncering på Amazon nu, fordi du får mere for pengene end på google. Her er det dog vigtigt at have styr på annonceformat, kampagnestruktur og rank score.

Hvordan hjælper vi dig med Amazon?

Hos Growbix hjælper dig med hele processen omkring Amazon. Vi hjælper med alt fra oprettelse af konto, produkter til markedsføring og salg af disse, således sikrer vi os at det er en kanal du kommer til at få et positivt afkast på. Vi vil fungere som en sparringspartner og vi vil sammen lægge en strategi til hvordan du får mest muligt ud af Amazon. Vi sørger for at du gør det rigtigt fra start, så dit fremtidige salg ikke påvirkes af de fejl der laves i starten. Vi fakturerer først for vores ydelser når du begynder at sælge. Derfor hvis du intet sælger, skal du intet betale til os. Tag kontakt til os og få en uforpligtende potentialevurdering.

Få en uforpligtende potentialevurdering på hvordan i kan performe på Amazon