E-mail Marketing

“E-mail markedsføring er fortsat den kanal, der har den højeste konverteringsrate, sammenlignet med Google og Facebook. Med e-mail markedsføring kan du både skabe nye kunder og holde på eksisterende kunder.”

E-mail & Automation

E-mail markedsføring er fortsat den kanal, der har den højeste konverteringsrate, sammenlignet med Google og Facebook. Med e-mail markedsføring kan du både skabe nye kunder og holde på eksisterende kunder, da man kan sende mails til kunder, som allerede har handlet hos en før. Vi anbefaler derfor altid vores kunder kontinuerligt at bygge på deres nyhedsbrevsliste. Hos Growbix er vi eskperter i e-mail markedsføring og er partnere med flere kendte e-mail system som Klaviyo & Active Campaign. Derudover samarbejder vi også med Justuno, som er et smart leadgenereringsværktøj til din hjemmeside.

Automatiserede flows

Marketing automation er også et yderst effektivt værktøj til at samle nye kunder og beholde eksisterende kunder på B2B og B2C fronten. Man kan nemlig segmentere sine kunder efter nogle specifikke kriterier, eksempelvis kunder der har købt et produkt der har en bestemt levetid før det skal genkøbes. Man kan opsætte flows, som annoncerer til disse kunder, så snart levetiden af produktet er udløbet. Som Webshop eller B2B virksomhed, så vil e-mail og marketing automation have en stor indflydelse på din forretning.

Hos Growbix arbejder vi også med automation på tværs af kanaler i skræddersyede marketing funnels, som supporterer din virksomheds kunderejser. I Growbix har vi erfaring med marketing automation på kanalerne: Facebook, Google, E-mail og Messenger. Hvis marketing automation er opsat korrekt, kan man øge omsætning betydeligt og faktisk tjene penge uden at røre en finger. Dette kræver dog den automatiserings strategi, indsættelse af sporingskoder på sin hjemmeside og segmentering af kunder. Growbix kan hjælpe dig med alle disse ting.

Indsamling af e-mails

For at øge omsætningen med e-mail markedsføring kræver det at du kontinuerligt udvider din nyhedsbrevsliste. Du kan indsamle e-mails med PPC værktøjer som Facebook, Instagram og Google. Ud fra vores erfaring kan du indsamle leads helt ned til 1-2 kroner. Værktøjer som Sleeknote og JustUno er også udmærket til at indsamle e-mails direkte på din hjemmeside.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi analysere din virksomheds performance med e-mail markedsføring og sammen udarbejder vi en skræddersyet strategi, der skal sikre dig et tilfredsstillende afkast. Vi eksekverer strategien og opsætter e-mail indsamling og automatiske flows, så du kan øge omsætningen og kundekartoteket uden at røre en finger. Udover at skaffe nye kunder med e-mail markedsføring er vores primære mål at øge værdien hos dine eksisterende kunder. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde en automatiseringsstrategi og eksekvere på den. Vi sørger for at opsætte de tekniske sporingskoder, samt udarbejde de relevante flows, som kan øge din omsætning og kundekartotek.

Få en uforpligtende potentialevurdering af jeres E-mail & Automation