Foto & Video

“I en tid hvor konkurrencen på online markedet og sociale medier er blevet hårdere, så er det ikke nok længere kun at have en flot hjemmeside,  relevant målgruppe og retargeting annoncer. Video og foto er en af de mest effektive måder at differentiere sig fra konkurrenterne.”

Foto & Video

Nutidens forbrugere er kræsne og scroller videre, hvis du ikke fanger deres opmærksomhed. For at fastholde brugerens interesse er det vigtigt at kunne differentiere sig visuelt fra mængden med fængende video og foto. Vi producerer i samarbejde med Gran Media, skræddersyede videoer og billeder til din virksomhed med fokus på konverteringsraten, så du kan øge omsætningen. Vi skræddersyer dit content med en datadrevet tilgang, så det passer til din målgruppes adfærd omkring dit brand  og understøtter de enkelte trin i kunderejsen, samt kanalerne du rammer din målgruppe på.

Hvorfor er det vigtigt?

I en tid hvor konkurrencen på online markedet og sociale medier er blevet hårdere, så er det ikke nok længere kun at have en flot hjemmeside,  relevant målgruppe og retargeting annoncer. Video og foto er en af de mest effektive måder at differentiere sig fra konkurrenterne, da du kan fortælle en unik brand historie, og lave budskaber, som supporterer hvert trin i kunderejsen. Hos Growbix har vi set kunder mere end firedoble deres ROAS på betalt annoncering på sociale medier ved at producere deres egne videoer og billeder.

Læs om hvordan RECREE fik succes med video til markedsføring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix kan vi hjælpe dig ved at planlægge, eksekvere og klippe dine videoer og billeder sammen til formater, som konverterer til direkte salg på tværs af kanaler. Vi sørger for dit brands værdier og budskaber bliver kommunikeret visuelt passende til din målgruppe, så du kan øge din omsætning. Udfyld formularen forneden og få en potentialevurdering på hvordan video kan øge din omsætning: 

Se et eksempel på en af vores videoproduktioner:

Skal vi opgradere dit visuelle udtryk?