Google Annoncering

“Med Google Ads kan du øge dit salg, indsamle e-mails, få app downloads og øge mængden af kunder som kontakter dig. Google Ads kan skabe direkte afkast.”

Google Ads

Google Ads er et fantastisk annonceværktøj til at øge din omsætning og annonce afkast. Man betaler hver gang der klikkes på annonce, det er derfor vigtigt at holde det relevant, ellers kan det blive rigtig dyrt. Google Ads er effektivt for at nå ud til nye og eksisterende kunder. Search og shopping annoncer bliver vist efter forbrugerens søgetermer, så konverteringraten kan blive høj, da forbrugeren kun får vist indhold der er relevant. Du kan drage fordel af Google Ads, både som B2C eller B2B virksomhed.

Google Ads muligheder

Med Google Ads kan du øge dit salg, indsamle e-mails, få app downloads og øge mængden af kunder som kontakter dig. Google Ads kan skabe direkte afkast, men pengene kan også tjenes hjem ved andre kanaler, som eksempelvis e-mail markedsføring. 

Du har også god mulighed for visuel annoncering ved hjælp af Display eller Youtube ads, hvor du kan lave fangende annoncer, som konverterer. Vi ser flere kunder, som har svært ved at få succes på Google search have stor succes med Display ads & Youtube ads.

Google Shopping & Remarketing

Har du en webshop hvor minimum halvdelen af din omsætning ikke kommer fra Google shopping og dynamisk remarketing, mister du rigtig mange penge på uudnyttet potentiale. Ved Google shopping annoncer viser du kunden et relevant produkt baseret på søgetermet. Med dynamisk remarketing, rammer du kunden med en annonce som har et produkt kunden har besøgt før.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix analyserer vi din virksomheds potentiale på Google og sammen lægger vi en strategi for hvordan vi skaber mest værdi for dig med annoncering. Vi udarbejder søgeord- og markedssanalyser specifikt for din branche, så vi har konkrete bud på hvor stort et potentiale du har med Google ads. Vi eksekverer strategien for dig og handler proaktivt på resultaterne. Vi tjener dig penge ud gennem både nye og eksisterende kunder og indsamler leads der senere vil blive til vedvarende kunder.

Få en uforpligtende potentialevurdering af jeres Google Ads setup