Influencer Marketing

“Influencer markedsføring er en af de mest effektive markedsføringstiltag for at ramme din målgruppe, og du har mulighed for at opnå en stor mængde trafik og omsætning gennem kanalen. “

Influencer marketing

Influencer markedsføring er en af de mest effektive markedsføringstiltag for at ramme din målgruppe, og du har mulighed for at opnå en stor mængde trafik og omsætning gennem kanalen. Du kan dog også ende med at sende en masse produkter ud til influenter, som ikke påvirker din mængde af trafik eller salg, da det næsten kan være umuligt at finde influenter, som passer til din målgruppe og har en stor nok rækkevidde og mængde eksponeringer. Growbix er eksperter i influencer markedsføring og er samarbejdspartner med Make influence, som er en kommissionsbaseret influencer platform, hvor du kun betaler hvad du omsætter for, og derfor selv kan bestemme din ROAS. Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige influenter, som passer til din målgruppe og har en passende rækkevidde til at kunne performe.

Fordele og muligheder. Hvad kan platformen bruges til?

Influencer markedsføring kan skabe en stor mængde trafik mængde trafik og omsætning for din virksomhed, og passer perfekt hvis man er et nyopstartet brand, som gerne vil skabe troværdighed og trafik uden at brænde en formue af på Google eller Facebook. Når du gør brug af influencer markedsføring vil du også drage kæmpe fordel af at opsætte retargeting flows på tværs af kanaler, såsom Facebook & E-mail, som kan opsamle din trafik og bearbejde dem, som ikke var klar til at købe.

Læs om hvordan RECREE succesfuldt gjorde brug af influencer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig med influencer markedsføring baseret på en dyb forståelse for din målgruppes demografi, interesser og værdier. Ud fra den forståelse kan vi finde de helt rigtige influencers til din målgruppe, som konverterer til direkte salg. Understøttende vil vi også kunne hæve din omsætning med influencers ved hjælp af retargeting flows på tværs af kanaler, som understøtter din kunderejse.

Få en uforpligtende potentialevurdering af jeres influencer marketing