Kunderejser

“Kunderejsen ser vidt forskellig ud for de enkelte brugere, så det er vigtigt at dine marketing og salgskanaler kan understøtte hinanden med budskaber på tværs af platforme.”

Kunderejsen

En tid hvor sociale medier dominere brugen af internettet og kunder er forbundet på den samme bruger på tværs af enheder som desktops, tablets og mobiler, er kunderejsen mere kompleks end før. Dog har det aldrig været nemmere at kunne ramme brugeren i de enkelte trin i kunderejsen. Hos Growbix arbejder vi datadrevet med kunderejser, og hjælper med at konvertere marketingkanaler, så vi sørger at kunne levere det rigtige budskab til den rigtige bruger på det rigtige tidspunkt. På den måde kan vi øge konverteringsraten og omsætningen i din virksomhed med samme mængde trafik. Vi arbejder også med JustUno & Clerk’s værktøjer, som skaber en personlige on site oplevelse på tværs af kunderejsen baseret på deres machine learning algoritme med produktanbefalinger

Mere om kunderejser

Kunderejsen ser vidt forskellig ud for de enkelte brugere, så det er vigtigt at dine marketing og salgskanaler kan understøtte hinanden med budskaber på tværs af platforme. En meget naturlig kunderejse kan eksempelvis se ud på følgende måde:
    • Kunden klikker på dit brand gennem et influencer link, men køber ikke.
    • Kunden bliver ramt af en retargeting annonce, klikker sig ind på hjemmesiden og tilmelder sig nyhedsbrevet.
    • Kunden modtager en automation mail med en rabatkode, men klikker ikke.
    • Dagen efter søger kunden på dit brandnavn på Google og klikker på en brand annonce og ender med at foretage et køb med den rabatkode kunden modtog i automation mailen.

I dette tilfælde er det Google der lukker salget, men der havde højst sandynligt ikke været et salg gennem Google, hvis bare en af de ovenstående kanaler ikke ramte kunden med et budskab. Derfor er det essentielt, især i et marked med høj konkurrence at holde sig så relevant som muligt og guide brugeren fra besøg til køb gennem en marketing funnel, som følger hele kunderejsen. 

Hvordan kan vi hjælpe?

Growbix har en datadrevet tilgang til kunderejser, hvilket er derfor det første vi vil gøre for dig er at opsætte korrekt sporing, så vi kan analysere din målgruppers typiske kunderejser. På den måde kan vi skabe en marketing funnel, hvor vi annoncerer på tværs af kanaler med budskaber, som er skræddersyet til din målgruppe, for at tage dem på rejsen fra førstegangsbesøgende til betalende kunde. Udfyld formularen for neden for at se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kunderejsen.

Skal vi hjælpe med at kortlægge jeres kunderejser?