Paid Social

“Facebook annoncering kan bruges til direkte salg, men også i samarbejde med andre kanaler som e–mail markedsføring. Såfremt man har målgrupper, tracking og annonceformaterne i orden, så kan man skabe et enormt afkast med markedsføring på Facebook og Instagram”

Paid Social

Markedsføring på sociale medier er relevant for handelsvirksomheder, såvel som servicevirksomheder. Danskere bruger i gennemsnittet over 3 timer om dagen på sociale medier, hvilket gør det til en af de vigtigste og mest effektive kanaler at markedsføre sine varer eller ydelser på. Facebook annoncering kan bruges til direkte salg, men også i samarbejde med andre kanaler som e–mail markedsføring. Såfremt man har målgrupper, tracking og annonceformaterne i orden, så kan man skabe et enormt afkast med markedsføring på Facebook og Instagram.
I de seneste år er kvalitets indhold i form af video blevet en af de vigtigste faktorer for annoncering på Sociale medier. Selv hvis du rammer den med målgrupperne, tracking og retargeting vil du få det svært, hvis du ikke kan levere kvalitetsindhold til din målgruppe. Det er i hvert fald trenden vi ser med Facebook annoncering.

Hos Growbix er vi eksperter på følgende sociale annonceringskanaler:

  • Facebook / Instagram ads
  • Pinterest ads
  • LinkedIn ads
  • TikTok ads

Direkte salg

Som en webshop kan man afsætte sine varer ved hjælp af strategier som eksempelvis push markedsføring, hvis man skal ud til nye kunder. Især retargeting og dynamisk retargeting, der kun skal opsættes en enkelt gang, annoncerer automatisk mod kunder der tidligere har besøgt et produkt eller lagt i kurven. Med retargeting på Facebook, Instagram & Pinterest har vi set enorme afkast. Vi ser dog en kombination, hvor 70% af annoncebudgettet fokuseres på at komme ud til nye kunder og 30% på retargeting skaber de bedste resultater for vækstvirksomheder.

Leadgenerering

Er du B2B virksomhed eller B2C virksomhed, så kan du med fordel bruge lead generering på Facebook og instagram til at indsamle e-mails fra potentielle kunder. Dette er rigtigt relevant, hvis du vil have det meste ud af dine eksisterende kunder eller hvis dine kunder kræver en længere rejse før de foretager en konvertering. De e-mails du indsamler kan du bruge til e-mail markedsføring & automation, hvor du kan bearbejde dine leads til betalende kunder. Hos Growbix er vi eksperter til leadgenerering på flere sociale medier såsom: Facebook/Instagram, Pinterest og LinkedIn.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Growbix  analyserer vi din virksomheds potentiale med annoncering på Sociale medier såsom Facebook & Instagram med konkrete tal og muligheder din virksomhed har med annoncering på Sociale medier. Sammen lægger vi en strategi for hvordan vi skaber mest værdi for dig med annoncering på disse kanaler. Vi eksekverer strategien for dig og handler proaktivt på resultaterne. Vi tjener dig penge ud fra din tabte trafik med retargeting og indsamler leads der senere vil blive til vedvarende kunder. Vi er transparente i vores analyser og informerer også hvis din virksomhed ikke har forudsætninger til at performe på sociale medier.

Få en uforpligtende potentialevurdering af jeres Facebook annoncering