Søgemaskine optimering

“Søgemaskineoptimering(SEO) er en aktivitet, hvor du øger din virksomheds rangering på søgemaskiner såsom Google. En højere placering på Google resulterer typisk i mere trafik og omsætning.”

SEO

Søgemaskineoptimering er en af de markedsføringstiltag, som er længst om at skabe resultater. SEO er dog en af de vedvarende investeringer du kan lave i din forretning, da værdien bliver meget længere end eksempelvis betalt annoncering. Hos Growbix kan vi hjælpe dig med at øge din placering på Google, så din organiske trafik og omsætning kan stige.

Mere om SEO

Søgemaskineoptimering(SEO) er en aktivitet, hvor du øger din virksomheds rangering på søgemaskiner såsom Google. En højere placering på Google resulterer typisk i mere trafik og omsætning.

Mærkbare resultater med SEO kan tage tid, hvor der er mange aspekter du skal fokusere på, såsom optimering af tekstindholdet on-page optimering, off-page optimering og linkbuilding.

Hvordan kan vi hjælpe?

Hos Growbix vil et hvert samarbejde være baseret på en gratis SEO analyse, hvor vi rangerer de aktiviteter der skal laves ud fra prioritet. Arbejdet vil være helt gennemsigtigt med løbende afrapportering af aktiviteter og resultater.

Få en gratis og uforpligtende SEO analyse