Annoncer til dine konkurrenters kunder med Custom Intent i Google Ads

Med Custom Intent kampagnen blev der kreeret 78 salg til en værdi af +30.000 kr., og en ROAS på 22,39. Det betyder, at for hver gangen kunden brugte 1 kr. fik de 22,39 kr. igen. Hvis du spørger mig (og kunden), er det en rigtig fin ROAS...”

Annoncer til dine konkurrenters kunder med Custom Intent i Google Ads

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget du vil kunne sælge, hvis dine konkurrenters kunder så dine annoncer frem for konkurrenternes? Vil du gerne vise dem hvor fedt dit produkt er?

Vidste du, at det faktisk er muligt? Med Custom Intent funktionen i Google Ads, kan du målrette displayannoncer mod personer, der har besøgt specifikke hjemmesider, eller som minder om personer, der har besøgt de sider. Du kan annoncere mod personer, som for nyligt har foretaget specifikke søgninger på Google. Det er en utrolig spændende mulighed, som giver Google Ads en dynamik, der kan mere end både Google Search og Google Shopping. Hvis du kan identificere de rigtige konkurrenter, bliver det hurtigt en kanal, hvor du kan få langt flere konverteringer i forhold til traditionel displayannoncering.

Lyder det for godt til at være sandt?

Hvis du allerede har siddet med displayannoncering, tænker du nok, at Display er ubrugeligt i forhold til hårde konverteringer, såsom salg. Med Custom Intent annoncer kan du skabe lukrative resultater. Her kan du se et eksempel, som er en test, vi kørte for en kunde i 12 dage.

Med Custom Intent kampagnen blev der kreeret 78 salg til en værdi af +30.000 kr., og en ROAS på 22,39. Det betyder, at for hver gangen kunden brugte 1 kr. fik de 22,39 kr. igen. Hvis du spørger mig (og kunden), er det en rigtig fin ROAS.

Hvordan opsætter du Custom Intent?

Custom Intent er slet ikke snørklet at opsætte. Selve udførelsen ligger i at lave de rette display kreativer til den rette målgruppe.

Hos Google findes en guide om audience, hvor du kan komme frem til hvordan du opsætter Customt Intent displayannoncer. Dog skal du igennem en del klik, før du finder frem til opsætningen.

ELLER...

Du kan give Growbix et kald på +45 26 37 08 99. Vi sørger for at udarbejde den bedste strategi til brugen af Custom Intent. Vi vil stå for det tekniske, produktion af bannere og konkurrentanalyse. Hvad skal du så gøre? Pust ud og pak alle de ordre, som du vil få gennem kampagnerne.

Skal vi lægge en strategi for din Google annoncering?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.