Growbix er.

Et digitalt væksthus, hvis vision er at skabe fremtidens e-commerce vindere. Vi øger din omsætning og bundlinje gennem datadrevet og strategisk rådgivning, digital marketing og webdesign, som udarbejdes af e-commerce eksperter..

læs mere.

Din eneste samarbejdspartner
til din vækst.

Vi skaber forudsætningerne for din vækst gennem vores team af kompetente, kreative og professionelle eksperter. Arbejdet er proaktivt og vi er i tæt dialog med de kunder vi arbejder sammen med, for at kunne tage de bedste beslutninger med forudsætning for vækst.

Gennem datadrevet datadrevet og strategisk rådgiving, digital marketing og webdesign, som udarbejdes af eCommerce eksperter, øger vi din sandsynlighed, som kan mærkes på top- og bundlinje.

Sådan ser vores tilgang ud.

1. Indledende analyse

Vi analyserer jeres nuværende performance, den digitale indsats I har lagt for at opnå resultaterne, markedet jeres produkt ligger i og logistiske faktorer, som kan have indvirkning på jeres resultater.

process-arrow-down

2. Strategi

Vi udarbejder en konkret E-commerce strategi på baggrund af analysen, hvor vi belyser marketing-mixet, websitet, positionering, målgrupper og produkter vi skal arbejde med.

process-arrow-down

3. Eksekvering

Vi opsætter på den anbefalede E-commerce strategi, hvor vi eksekverer på din markedsføring, indholdsproduktion, webudvikling og konverteringsoptimering. Derudover rådgiver vi på tværs af virksomhedens aktiviteter gennem vores know-how.

process-arrow-down

4. Løbende analyse

Vi analyserer resultaterne af vores indsats i strategien gennem vores eget analytics dashboard og holder det op mod de KPI’er og jeres målsætninger. På baggrund af vores learnings tilretter vi i strategien og sætter nye målsætninger med jer.

Group 11477

5. Løbende optimering

Vi kapitaliserer på vores analyser og learnings i fase 4 ved at optimere, tilrette og skalere vores indsats. Det er her, hvor du som virksomhed vil skalere din omsætning, bundlinje og vil nå dine målsætninger.

4. Løbende analyse

Vi analyserer resultaterne af vores indsats i strategien gennem vores eget analytics dashboard og holder det op mod de KPI’er og jeres målsætninger. På baggrund af vores learnings tilretter vi i strategien og sætter nye målsætninger med jer.

process-recurring-arrow

5. Løbende optimering

Vi kapitaliserer på vores analyser og learnings i fase 4 ved at optimere, tilrette og skalerer vores indsats. Det er her, hvor du som virksomhed vil skalere din omsætning, bundlinje og vil nå dine målsætninger.

Din vision er vores mission.

Gennem tæt dialog får vi identificeret din vision og dine målsætninger. Baseret på datadrevet analyse og et gennemtestet framework udarbejder vi en eksekverbar strategi og en taktisk plan.

Growbix eksperter vil i tæt samarbejde med dig eksekvere og iterere på planen med henblik på vækst og komme et skridt tættere på i rejsen for at blive en fremtidig e-commerce vinder.

Kerneværdierne der definerer
vores forretning.

Konstant udvikling

Konstant udvikling er det vigtigste element af vores kultur. Den konstante sult efter udvikling er grundlaget for vores kultur. I den konstante udvikling fokuserer vi på følgende: Udvikling af kunder, udivkling af professionelle evner, udvikling som menneske.

Proaktivitet

Proaktiviteten ser vi som grundstenen for professionalisme og er man proaktiv i sit arbejde, om et overordnet mål, er sandsynligheden for at målet nås det højere. For at blive de bedste i vores industri, bliver alle Growbix konsulenter på tværs af afdelinger, trænet i at være proaktive, både kommunikativt og analytisk.

Det sociale

Eftersom vi har ambitiøse og seje kollegaer, som går op i hvad de laver, ser vi også de bruger meget tid sammen. Vi ser på mange måder Growbix og vores kollegaer som et ægteskab, hvor der udføres praktiske og nødvendige ting, men der skal også være plads til sjov, hygge og snak som ikke er arbejdsrelateret

Søger du nogle som?

Er multikanal eksperter

Vi er landets eneste bureau, som både er certificeret hos Facebook, Google og Klaviyo – som også er certificerede Shopify eksperter. Vi har et stærkt grundfundament i de vigtigste kanaler for e-commerce virksomheder, men er også med på de nyeste tiltag og muligheder. 

Ser en samlet kunderejse

Vi forbinder kanalerne i en samlet kunderejse. Det vil sige, at vi både analyserer på den enkelte kanal isoleret, men også bruger den i en samlet kunderejse, så vi kan udnytte hver kanal til sit fulde potentiale, med målet om at øge din webshops omsætning og bundlinje.

Er e-commerce ekspert,
ikke kun kanal ekspert

Vi er meget mere end bare Facebook Ads og E-mail marketing eksperter. Vi også e-commerce eksperter, som tidligere har drevet e-commcerce virksomhed. Vi ser ud over stepperne og bidrager til størstedelen af de forskellige aspekter, som gør det muligt at vækste en e-commerce forretning.

Kan både eksekvere og analysere

Vi er både strategiske og analyserende, så vi kan skabe en retning for din virksomhed, komme med de bedste anbefalinger og sørge for, at der er en tanke bag galskaben. Det øger sandsynligheden for vækst. Vi følger anbefalingerne til dørs og vores kompetente team eksekverer anbefalingerne for dig.

så er vi et match!

Meget er opnået på rejsen, men følgende er vi især stolte af.

+ 0
virksomheder hjulpet
+ 0 M
i årlig adspend
+ 0
markeder med aktive kunder
+ 0
webshops udviklet i Shopify

Du vil snakke med kompetente og betroede individer.

Fazel Ahmad Majed

CEO & HEAD OF E-COMMERCE

Chastine Gaardsdal Jensen

PARTNER & HEAD OF E-MAIL & CONTENT

Sebastian Sonne Frederiksen

PARTNER & HEAD OF WEB

Louise Baltsen

PAID ADS SPECIALIST

Emilie Isidor Mikkelsen

EMAIL MARKETING SPECIALIST

Frederik Stubbe

Front-end developer

Christian Julius Højberg

Rebecca Maria Rydberg

SWEDISH COPYWRITER

Theis Henriksen

Sofie Ammitzbøll Rasmussen

Sebastian Berg Sørensen

Vil du være den næste?

Vi leder konstant efter nye
stjerner til vores team.

Fazel Ahmad Majed

CEO & MARKETINGSPECIALIST

Chastine Gaardsdal Jensen

PARTNER & HEAD OF E-MAIL

Sebastian Sonne Frederiksen

PARTNER & HEAD OF WEB

Louise Baltsen

ASSOCIATE CONSULTANT

Sofie Lorenzen Enøe

EMAIL MARKETING ASSISTANT

Petar B. Todorov

FRONTEND DEVELOPER

Louise Baltsen

ASSOCIATE CONSULTANT

Petar B. Todorov

FRONTEND DEVELOPER

Tomáš Šoltés

UX/UI DESIGNER

Skal vi vækste sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.