Styrk fundamentet for vækst med rådgivning om din forretning

I Growbix er vi specialiseret i at rådgive e-commerce forretninger. Vi har hjulpet +130 e-commerce og brands med at værste både i Danmark og udenfor landets grænser. Vi tilbyder a-z strategi og eksekveringsplaner inden for bl.a. marketing, web, produktudvikling og unit e-conomics. 

læs mere.

Vi har bl.a. arbejdet med forretningsrådgivning for:

Sådan ser vores tilgang ud.

Strategien er grundlaget for den retning en virksomhed skal gå for at nå sine mål. Konkret er dette en strategi og langsigtet plan for hvordan du vil nå dine målsætninger.

I Growbix arbejder vi primært med online strategier og her arbejder vi datadrevet, for at sikre os at den online strategi vi sætter har højst mulighed for at realisere målet som virksomheden har. Vores datadrevne framework er grundlaget for at lave en datadrevet strategi, hvor vi kan være konkrete og køre en simpel strategi, som er bulletproof. 

Når du har en velfungerende datadrevet framework kan du arbejde med strategitrekanten, som indeholder punkterne du skal basere din strategi på.

Bliv rådgivet om:

Forstå hvor profitabel din forretning er, og hvad der skal til for at øge profitten.

Hvordan bør du kommunikere ud til dine kunder og gennem hvilke kanaler?

Hvordan adskiller dit produkt og brand sig fra konkurrenterne?

Hvordan strømliner du din indkøb og ordre behandlings process?

Hvilke markeder har du størst mulighed for succes med dit brand og produkter?

Se et par af vores udvalgte forretningsrådgivning cases

Sådan skabte Totteland.dk en månedlig millionomsætning gennem Facebook, Google, e-mail og konverteringsoptimeret webdesign.

Totteland.dk

Sådan omsatte Comforth for +10 mio. kr. med millionoverskud i 2022

Comforth Scandinavia

Skal vi vækste sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.