Tag din forretning udover landets grænser og skab øget vækst og omsætning

I Growbix er vi specialiseret i at vækste din e-commerce forretning profitabelt til nye markeder. Vi har hjulpet +130 forretninger med at vækste i indland og udland. Growbix indgår både som strategisk og eksekverende partner inden for valg af markeder, lokalisering, marketing strategi, logistik og prissætning.

læs mere.

Vi har bl.a. arbejdet med internationalisering for:

Sådan ser vores tilgang ud.

Strategien er grundlaget for den retning en virksomhed skal gå for at nå sine mål. Konkret er dette en strategi og langsigtet plan for hvordan du vil nå dine målsætninger.

I Growbix arbejder vi primært med online strategier og her arbejder vi datadrevet, for at sikre os at den online strategi vi sætter har højst mulighed for at realisere målet som virksomheden har. Vores datadrevne framework er grundlaget for at lave en datadrevet strategi, hvor vi kan være konkrete og køre en simpel strategi, som er bulletproof. 

Når du har en velfungerende datadrevet framework kan du arbejde med strategitrekanten, som indeholder punkterne du skal basere din strategi på.

Se en af vores udvalgte internationalisering cases

Skalering af Indicode.com til €300.000 i månedlig omsætning med strategisk digital markedsføring

Indicode.com

Skal vi vækste sammen?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.