1 e-mail flow, som kan sikre dig salg på din webshop

“E-mail marketing er en effektiv marketing kanal til at skabe salg, og øge kunders livstidsværdi. Et automation flow, som tit bliver overset eller taget for givet hos Webshops er…”

1 e-mail flow, som kan sikre dig salg på din webshop

E-mail marketing er en effektiv marketing kanal til at skabe salg, og øge kunders livstidsværdi. Og e-mail automations er et effektivt værktøj til at skabe løbende salg i din webshop, da der automatisk sendes e-mails ud til brugere på baggrund af deres data og adfærd.

Se de bedstsælgende automation flows her

Et automation flow, som tit bliver overset eller taget for givet hos Webshops er fødselsdagsflowet, hvor du sender en automatisk e-mail (serie) ud til dine nyhedsbrevsmodtagere på deres fødselsdag. Dette flow er et af de bedst sælgende flows hos vores webshop kunder. Og det er sågar automatisk, så det skal kun opsættes en enkelt gang, og vil skabe løbende omsætning. 

Her kan du se hvordan vi har opsat fødselsdagsflowet for en af vores kunder:

1. Tilknyt det din velkomst automation:

På billedet forneden kan du se en helt simpel mails serie, som automatisk sendes ud til de personer, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet. Den sidste mail i flowet er en opmuntring til at blive fejret på sin fødselsdag… Hvem vil ikke det?

2. Få dem til at indtaste deres fødselsdag

I mailen fra velkomst flowet er der et link til en tilmeldingsformular, hvor kunden kan udfylde sin fødselsdagsdato. Vi behøver ikke mere information end datoen, da de allerede er tilmeldt nyhedsbrevet. Formularen behøver ikke være mere indviklet en billedet forneden:

3. Opsæt flowet & fødselsdags mailen:

Herefter opsætter du et e-mail flow, som aktiveres, når det er kundens fødselsdagsdato. E-mailen skal gerne have et budskab, som skaber værdi for kunden. Ligesom et gavekort eller rabatkode. Hos den specifikke kunde har vi opsat det på følgende måde:

1
% åbningsrate
1
kr. i omsætning
1
% klikrate

Skal vi opsætte et fødselsdagsflow for dig?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.