Grafisk design i digital marketing

Grafisk design og udtryk er kunsten i sig selv om at skabe en god kommunikation med dine kunder eller dine mulige kunder. Det er nemlig en effektiv måde at engagere med dine kunder...”

Hvad er grafisk design i digital marketing?

Grafisk design er et nøgleelement i digital marketing, som skaber rigtigt god værdi. Den visuelle del af marketing er nemlig utrolig vigtigt, og uden det går du glip af utrolig mange kommunikations-muligheder med dine kunder.

Ved grafisk design tænker du måske på noget så simpelt som billeder, et logo eller små tegninger – men grafisk design er meget mere end det. Grafisk design og udtryk er en kunst i sig selv, hvorpå man kan skabe en kommunikation, der får kunder til at konvertere til salg. Det er nemlig en effektiv måde at engagere med dine kunder, og grafisk design spiller en stor rolle i forbindelse med at skabe brand awareness, men det er også med til at lede kunden mod beslutningen om at foretaget et køb.

God content marketing vil aktivere dine mulige kunder til at faktisk blive reelle kunder, ved at blive visuelt guidet gennem dine budskaber.

Tre visuelle metoder i digital marketing

1. Kom hurtigere ud med dine budskaber

Før kunderne overhovedet læser din tekst eller budskaber, vil de få en mening gennem designet. Grafisk fortællende bannere, der samtidig også indeholder budskabet, er derfor en god måde at kommunikere dine budskaber hurtigt, for at fange kunden til rent faktisk at læse videre. 

Et eksempel på at det relevante budskab, bliver vist visuelt som det første i en e-mail.

2. Fordelen ved infografik

Størstedelen af den information der overføres til vores hjerne er fra noget visuelt og samtidig sker overførslen også meget hurtigere via visuel kommunikation, frem for tekst. Infografik er derfor et fantastisk element da det giver større interesse og engagement, og det er en god måde at skabe mere trafik på.

3. Vigtigt med CTA-knapper

Grafisk design er en god til at forbinde kunden til dit brand ved at skabe relation og troværdighed. Calls-to-Action (CTA) er måske noget du har hørt om før? Når en mulig kunde interagerer på dit website er det utrolig vigtigt at have grafik med afsluttende CTA knapper. Grafikken vil forbedre brugeroplevelsen og vil hjælpe dem på vej til at blive kunder. Du kan se et eksempel nedenfor:

Banneret med en CTA-knap lavet i forbindelse med en fødselsdagskampagne hos ByHusted, på deres hjemmeside.

Grafisk design er en god måde for en virksomhed til at kommunikere med deres kernemålgrupper og en god mulighed for at blive set og gøre dig synlig online. De grafiske elementer i din marketing vil hjælpe med at lede dine mulige kunder gennem dine funnels, for at til sidst at ende ud i en konvertering

Grafisk design i flere formater

Med det rette indhold til din virksomhed, kommer du langt med god content. Content marketing kan komme i flere forskellige formater som bannere, video, blogs, e-mail, podcasts, gifs, slideshows og animationer. Dine kampagner vil uden tvivl storme frem med det samme, ved at kombinere god en strategi og design.

Skal vi hjælpe jer med at opgradere jeres grafiske udtryk?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre din webshop til en e-commerce vinder. Så tager vi et kald, hvor vi kan høre mere om dit behov.